Webkonferencia


Dr. Budai László Károly - szerda esti online webkonferenciája
az Imune alga jótékony hatásairól


 

 

Alga - a földi élet ősforrása

 

 

Az alga már 3 milliárd éve a földi élet ősforrása, a tápláléklánc alap építő köve. Mai napig a legtovább élő állatok és emberek tápláléka. A 10 legtovább élő állat vizekben él (kagylók, bálnák, halak, teknősök). A legtovább élő emberek táplálékában nemcsak ezek az állatok szerepelnek, hanem fejenként átlagosan 10 kg algát fogyasztanak évente.

A japánok tehát közvetve és közvetlenül is sok algát fogyasztanak, tudatosan, amilyen tudatosan mi európaiak fogat mosunk. És működik. Nekünk a fogmosás, nekik a vitális, hosszú élet is.

Mi lenne, ha utánuk csinálnánk? Fel nem adva európai kultúránkat, hanem azt kiegészítve egy algakeverékkel, ami egy olyan vitális svédasztal, amely gyakorlatilag rendbe teszi a táplálkozásunkat: kiviszi a szervezetünkből azt, ami nem oda való, beviszi, amire szükségünk van és védelmet nyújt - mindezt sejtszinten.

A WellStar algák lassan 13 éve érhetők el Európában, közel 10 éve Magyarországon, igazolva az eredeti szándékot, egyre több fogyasztót megismertetve a japán modellel. A hosszú élet nem csupán a táplálkozáson múlik. Hogy mire van még szükségünk az egészséges élethez? Hallgassa meg Dr. Budai László Károly szerda esti online orvosi előadását, és utána másképp fogja látni a világot:>>> Dr. Budai László Károly - online webkonferencia <<< 

Az előadások szerda esténként 21:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet. Belépéskor kérjük, adja meg nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.Windows alapú számítógépeken elegendő a fenti belépési hivatkozásra kattintani. iOS-es vagy Androidos készülékek esetében előbb töltsük le az Áruházból a GVO Conference alkalmazást.
(Androidos készülékek esetén ha nem indul el, akkor szükséges lehet a Flash Player for Android kiegészítő telepítése, vagy esetleg egy flash bővítményt támogató böngésző telepítése mint például a Dolphin Browser a Dolphin Jetpack kiegészítővel.)* * * w w w . zoldporteka . h u * * *