Készlethiány Súly: 0.245 kg

VLAGYIMIR MEGRE: ANASZTÁZIA 1.

Anasztázia I. kötet - A család energiája
3 890 Ft
Egységár: 3 890 Ft/db
Készlethiány!

Anasztázia I. kötet - A család energiája

Üdvözlünk Anasztázia Világában!

Kedves Utazó!

Megérkezett egy olyan világba, melyet Anasztázia álmodott meg. Ez az álom világszerte egyre több helyen válik valósággá. Üdvözöljük Önt azoknak az olvasóknak a körében, akiket e könyvsorozat inspirált arra, hogy belefogjanak a nagy teremtésbe... !


Anasztázia egy ősrégi civilizáció leszármazottja, mely időtlen időktől fogva egészen napjainkig a szibériai tajgában él. Korok, uralkodók, rendszerek jöttek-mentek és váltották egymást, ám e nép mind a mai napig megóvta ősrégi életvitelét. Teljes harmóniában él a természettel, a benne élő növényekkel és állatokkal, a világegyetemmel, ismeri és tudatosan alkalmazza annak kisugárzásait és törvényeit.

Ám olykor-olykor akadtak közöttük olyanok, akik a számukra külvilággal, vagyis velünk, tudatosan építettek ki kapcsolatot, hogy mérhetetlen bölcsességükből átadjanak olyan általános, az emberek által gyakran csupán elfeledett, elhagyott eszméket, melyek újonnani használata segíthet nekünk kijutni abból az ingoványos útvesztőből, amelybe a Természet és a Világegyetem Törvényeinek semmibevétele miatt jutottunk.

A közvetítő szerep a két világ – a tajga és jelenünk között – Anasztáziára, a tajga leányára hárult, aki 1994-ben találkozott Vlagyimir Megrével, az akkoriban sikeres üzletemberrel. A találkozás után Vlagyimir Megre – megihletve Anasztázia szépsége, lelki tisztasága, jósága, rendkívüli tudása és képességei által – elindult, hogy tudatosan vállalva az előre sejtett hatalmas gondokat és létbizonytalanságot, valóra váltsa Anasztázia „szeretetből szőtt álmát”. …és ezen fáradozik azóta is töretlenül, teljes meggyőződéssel!

A máig létező kapcsolatra építve Vlagyimir Megre egy sor könyvet jelentetett meg, melyek az emberiség jövőjét tekintve oly alapvető témákkal foglalkoznak, mint az emberi lét igazi értelme, a nő és a férfi tiszta, a Világegyetem Törvényei szerint felépítendő és ápolandó kapcsolata, a gyermek érkezése-születése a Földre, a család, a gyermeknevelés, az egészség, a betegségek tényleges okai, a kozmikus gyógyító erők és az ember, a Természet és a Föld „szeretete és tisztelete”, stb.

Amióta az első kötet Oroszországban napvilágot látott (1996), megtörtént a lehetetlen: Anasztázia a szív hangján zengő üzenetével milliók lelkét érintette meg és mozgósította, olyan erőteljes lendületet kiváltva, mely messze túlmutat az orosz nyelvterület határain.

Ez az Üzenet megérkezett hozzánk is! …és kopogtat szívünk ajtaján…


Miről is szól az “Oroszország Zengő Cédrusai” könyvsorozat?

Vlagyimir Megre, az orosz üzletember – a könyvsorozat szerzője – az Ob folyón tett kereskedelmi expedíciója során találkozott össze Anasztáziával, a különleges képességekkel rendelkező gyógyítóval. Az Anasztáziától kapott tanításokat egy könyvsorozat formájában írta meg.

A találkozás 1994-ben jött létre. A kettőjük történetét leíró könyvsorozatot azóta több mint 28 nyelvre fordították le, és több mint 12 millió példány fogyott el belőle világszerte!

Ez a nemzetközi bestsellerré vált könyvsorozat első pillantásra „egyszerű” dokumentumregénynek tűnhet, hiszen az orosz üzletember és a tajgában élő gyógyító találkozásának történetét és közös élményeik krónikáját olvashatjuk.

Ha azonban Anasztázia javaslata szerint nyugodt körülmények között, elmélyedve, a valódi mondanivalóra ráhangolódva olvassuk a könyveket, akkor meglepően mély, többrétegű információtartalommal bíró, zseniális módon felépített tanításokat kaphatunk.

Ehhez azonban arra van szükség, hogy rászánjuk végre magunkat, és elinduljunk az Önmagunkba befelé vezető úton. Ebben Vlagyimir Megre személye nagy segítségünkre van. A sorozat elején ő maga a szkeptikus ember megtestesítője.

Minden olyan kérdést feltesz Anasztáziának, ami az embereket a hétköznapokban foglalkoztatja. A gyógyító nő válaszaiban, mindig további gondolkodásra sarkallja az írót. A szelíden és bölcsen megfogalmazott válaszok először kifejezetten feldühítik Megrét. A sorozat végére azonban Megre már úgy fogalmaz: „Anasztázia eleinte szokatlannak tűnő képességei valójában mindenkire, vagy őseink többségére jellemző volt.” Végül az olvasó is ráébredhet, hogy az ember valódi célja az Önmagában mélyen szunnyadó, saját tudásához való visszatérés.

A 10 kötet során gyakorlatilag a világunkat befolyásoló összes alapvető téma szóba kerül: hogyan éljünk harmóniában a természettel, párválasztás, esküvő, otthonteremtés, táplálkozás, gyógyítás, fogantatás, születés, gyermeknevelés, oktatás, gazdaság, politika, vallás, világunkat működtető alapvető törvényszerűségek.

Az egyik fő gondolat a könyvsorozatban, amely világszerte rengeteg embert ihletett meg, a „Családi Birtokokból” álló kis települések elképzelése. Ezek a „Családi Birtokok” kb. 1 hektáros alapterületű családi gazdaságok, ahol az ott lakók kialakíthatják saját „Szeretet Terüket”.

Anasztázia azt a víziót állítja elénk, hogy ha mindenki így tenne a Földön, akkor egyszer csak az egész Föld egy nagy Szeretet Térré változhatna!

Részletes leírást olvashatunk arról, hogy ezt a gyakorlatban hogyan lehetne megvalósítani. Kezdve a magok elültetésének különleges módjától egészen odáig, hogy a börtönbüntetésüket töltő rabokat hogyan lehetne visszavezetni a saját Szeretet Terükbe…….

A sorozat záró, X. kötetében részletes betekintést kaphatunk Anasztázia és V. Megre két közös gyermekének mindennapi tevékenységeibe is. Ezek a tajgában zajló tevékenységek azonban mindennek nevezhetők, csak nem mindennaposnak….

Elénk tárul a Kozmikus kitekintés lehetősége is…., ki mikor érkezik el oda saját belső fejlődési útján.

Csak rajtunk múlik!

Megre így ír a X. kötetben: „Ha valamiért is hálásak az emberek Anasztáziának, az elsősorban az, hogy lelkükben felébresztette alkotó-teremtő vágyaikat.”

 

Könyv címe: Anasztázia I. kötet - A család energiája /Oroszország Zengő Cédrusai könyvsorozat kibővített I. kötet/

Kategória: Vlagyimir Megre / Anasztázia könyvek

Szállítás

Barion

GLS futár (bankkártyás előre fizetés)


Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül. Nem kötelező regisztrálni.

A termék súlya 0.25 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS futár (előre utalással)


Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!

A termék súlya 0.25 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Mexikóba Magyar Posta - elsőbbségi és ajánlott levél (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási díj: 4 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek