Shamballa karkötő

Az ikonikus Shamballa karkötő dizájnját a rózsafüzér-szemek/ima-gyöngyök ihlették. Shamballa (Shambhala/Sambhala), a buddhisták hite szerint egy hely, ahol ég és föld találkozik, ami a tökéletesség, a béke, a szeretet, a gyógyulás és a nyugalom szent helye, valóságos földi paradicsom.

 

Azonban, mielőtt valaki fellapozná a világatlaszt, fontos elmondani, hogy nem egy létező helyről van szó, inkább egy lelkiállapotról, amit mindenki szeretne elérni. Ennek a helynek vagy tudatállapotnak a jelképe a Shamballa karkötő.

 

A kristályok fehér, fekete, rózsaszín, sárga, piros, kék színei egyedi jelentéssel bírnak.

A fehér az önuralmat, elmélyülést, tisztaságot sugározza. A fekete a befelé fordulást segíti. A rózsaszín csökkenti a feszültséget, javítja az önbecsülést. A sárga felvidít és növeli az önbizalmat. A piros magabiztosságot áraszt. A kék megnyugtat és fokozza a kreativitást.

 

Zöldportéka webáruház kínálatában olyan gyönyörű, egyedi Shamballa karkötők találhatók meg, melyekből nincs két egyforma darab, hiszen mindegyik gyöngy más színben, árnyalatban pompázik. A színek megfelelő összeállításakor az esztétikai megjelenésen túl, a belső érzések, hangulatok is döntő szerepet játszanak.

 

Szívvel készült Shamballa ékszereket álmodok és alkotok. Mindegyik kézműves és egyedi darab. Alkotás közben csak ő és én, egy másik világban, egy másik dimenzióban. Szeretek ráhangolódni későbbi viselőjére, így a legtöbbet adhatom. Shamballa gyöngyöket fűzök, záróelemeknek nem mágneses hematit gyöngyöket használok. 7 db Shamballa gyöngy kerül egy karkötőre, mivel az a teljességet jelenti.”

 

Eredeti kézműves termék!

 

fMegosztás