Raktáron Súly: 0.08 kg  Gyártó: Schüssler »

SCHÜSSLER KÉZTISZTÍTÓ GÉL

Újdonság!
Alkoholos, öblítésmentes gél a kezek higiénikusan tisztán tartására. Bőrnyugtató és bőrápoló hatású Schüssler ásványi sókkal, valamint…
2 390 Ft
Egységár: 32 Ft/ml
Max. rendelhető 5 db

Alkoholos, öblítésmentes gél a kezek higiénikusan tisztán tartására. Bőrnyugtató és bőrápoló hatású Schüssler ásványi sókkal, valamint Aloe vera kivonattal.

Kiszerelés: 75 ml

Leírás

Alkoholos kézgélünk abban lesz a segítségedre, hogy könnyedén tisztán tarthasd kezeidet. Öblítésmentes, mert nem kell hozzá víz. Bőrápoló, természetes összetevőinek hála kíméli a bőrt. Tarts egyet az íróasztalodon, a táskádban, sőt, az autódban is, hogy mindig gondoskodhass kezeid higiéniájáról!

A kihagyhatatlan Schüssler-féle ásványi sók

A gélben lévő ferrum phosphoricum Schüssler-féle ásványi só nyugtathatja az irritált, kipirosodott, érzékeny bőrt.

A natrium chloratum ásványi só bőrünk vízháztartásának egyensúlyát állíthatja helyre, így szöveti szinten kezelheti a vízhiányt.

Így használd az alkoholos kéztisztítógélt

Nyomj ki a tubusból a kezedre kb. 5 g terméket, majd alaposan, mintha kezet mosnál, oszlasd el a tenyereken, kézfejen, ujjközökben, körmökön. Várj, amíg megszárad. Használatát ne vidd túlzásba! Akkor alkalmazd, ha nincs lehetőséged meleg vizes kézmosásra. Csak külsőleg, a kezekre alkalmazható.

Figyelmeztetés: Tűzveszélyes folyadék és gőz. Gyermekektől elzárva tartandó! Hőtől, szikrától, nyílt lángtól és forró felületektől távol tartandó! Súlyos szemirritációt okoz. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel! Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, majd az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Csak külső használatra!

 

Szállítás

Barion

Kiszállítás (bankkártyás előre fizetés)


Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül.

A termék súlya 0.08 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 150 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

Kiszállítás (előre utalással)


Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!

A termék súlya 0.08 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 150 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

Kiszállítás (utánvéttel)


A kiszállítást követő utólagos fizetés. FIGYELEM! Utólagos fizetés esetén minden esetben 500 Ft utánvételi díjat számítunk fel, mely összeget az utánvéttel történő kiszállítás költsége már tartalmazza!

A termék súlya 0.08 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 650 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Ingyenes kiszállítás (utánvéttel)


A kiszállítást követő utólagos fizetés. FIGYELEM! Utólagos fizetés esetén minden esetben 500 Ft utánvételi díjat számítunk fel, mely összeget az utánvéttel történő kiszállítás költsége tartalmazza!

Szállítási díj: 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek