OTTHONI TARTÓSÍTÁS ERJESZTÉSSEL - TERMÉSZETESEN!
Egységár: 2 800 Ft/db
Napjainkban újra felfedeztük a fermentálást, amellyel a savanyú káposzta, a kimcsi, a miszo, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, a sörfőzés és a kenyérsütés házilag is megoldható a tejsav-, az élesztő- és egyéb baktériumok segítségével.
Az élelmiszerek fermentálása, azaz erjesztése ősrégi módszer, sokféle étel előállítása és tartósítása csak így volt lehetséges. Az erjesztett ételek egészségesek, könnyen emészthetők, emésztést elősegítő és immunrendszer-erősítő tulajdonságúak, de elsősorban páratlanul finomak!
- sóban tartósítás és tejsavas erjesztés
- tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
- különleges kenyerek, péksütemények
- ecet és bor készítése házilag
Győződjünk meg a fermentálás előnyeiről a több, mint 250 recept segítségével!
Könyv címe: Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!
Szerző: Cosima Bellersen Quirini
Kiadó: Sziget Kiadó, 2017
Kötés: Puhatábla
Oldalszám: 125 oldal
Szállítás
GLS futár (bankkártyás előre fizetés)
Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül. Nem kötelező regisztrálni.
A termék súlya 0.41 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.GLS futár (előre utalással)
Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!
A termék súlya 0.41 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.