Készlethiány Súly: 0.39 kg

ÖRÖKÖLT SORS - ORVOS-TÓTH NOÉMI

Amikor kutatni kezdjük szorongásaink, elhibázott párkapcsolataink, ismétlődő kudarcaink okát, gyakran kiderül,…
2 930 Ft
Egységár: 2 930 Ft/db
Készlethiány!

Amikor kutatni kezdjük szorongásaink, elhibázott párkapcsolataink, ismétlődő kudarcaink okát, gyakran kiderül, hogy saját életünk történései nem adnak megfelelő magyarázatot. Ilyenkor érdemes a tágabb perspektívát is megvizsgálni, és szüleink, nagyszüleink vagy akár a még korábbi generációk életeseményeit is feltárni.

A legtöbb esetben döbbenten tapasztaljuk majd – amit a modern kutatások eredményei is jól igazolnak -, hogy felmenőink traumái, feldolgozatlan félelmei, kapcsolati törései még a halálukkal sem enyésznek el, hanem velünk, bennünk élnek tovább. Az egykori háborús üldöztetés például a mi életünkben jelentkezhet akár depresszió formájában, vagy egy kitelepítés megélt traumája például állandó bizalmatlanságban mutatkozhat meg egyes emberek életében. Az árván maradt dédmama kötődési vesztesége, mint lelki sérülés, párkapcsolati kudarcokban jelentkezhet, vagy az öngyilkos nagypapa eltitkolt története pánikzavarokban mutatkozhat meg a saját életünkben – hogy csak néhány lehetséges példát vegyünk nagyító alá.

Ma már egyértelmű, hogy egyetlen ember sorsa sem érthető meg transzgenerációs szemlélet nélkül. Ha szeretnénk megszabadulni kínzó tüneteinktől, vagy megváltoztatni zavaró viselkedési és érzelmi mintáinkat, fel kell tárnunk családunk múltját is.

Persze ez gyakran nem is olyan egyszerű feladat, mert sok titkot, kimondatlan feszültséget hurcolunk magunkkal, és adunk tovább generációról generációra. Ezek a tabutémák pedig megakadályozzák, hogy egészségesen és őszintén tudjunk kapcsolódni egymáshoz és persze önmagunkhoz.

Az Örökölt sors című könyv kísérletet tesz arra, hogy végigvezeti az olvasót egy transzgenerációs önismereti úton, abból a célból, hogy a saját életében tetten érhesse a múltból megörökölt negatív érzelmek következményeként fennálló szokatlan, meglepő viszonyulásokat és viselkedési mintákat, és ezáltal véglegesen helyrehozhassa és rendbe tegye saját életében a múlt által okozott eddigi sérüléseket.

A könyv szerzője Orvos-Tóth Noémi - klinikai szakpszichológus. Diplomáját az ELTE pszichológia szakán szerezte. Terapeutaként rengeteg esettel találkozott már pályafutása során.

Módszere az integratív megközelítési mód, mely egyénre szabottan ötvözi a különböző eszközöket, köztük a hipnoterápia, a kognitív- és viselkedésterápia, a rendszerszemléletű gondolkodásmód és a pszichodráma elemeit.

 

Könyv címe: Örökölt sors – Családi sebek és a gyógyulás útjai
Szerző: Orvos-Tóth Noémi
Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft.
Oldalak száma: 290 oldal
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9786155932007
Súly: 390 gr
Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
Nyelv: magyar

Szállítás

Barion

GLS futár (bankkártyás előre fizetés)


Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül. Nem kötelező regisztrálni.

A termék súlya 0.39 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS futár (előre utalással)


Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!

A termék súlya 0.39 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Mexikóba Magyar Posta - elsőbbségi és ajánlott levél (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási díj: 4 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek