Készlethiány Súly: 0.23 kg

Omraam Mikhael Aivanhov: Bepillantás a láthatatlan világba

„Ne higgyék azt, hogy ha valaki médiumi képességekkel rendelkezik, a láthatatlan világ valamennyi vidékére beléphet. Nos, nem;…
3 790 Ft
Egységár: 3 790 Ft/db
Készlethiány!

Ne higgyék azt, hogy ha valaki médiumi képességekkel rendelkezik, a láthatatlan világ valamennyi vidékére beléphet. Nos, nem; mindenki csak azt láthatja meg, ami a tudatállapotának, a gondolatainak, a vágyainak megfelel. A tisztánlátást mindenki a saját fejlettségi szintjének megfelelően birtokolja, és ha még az asztrális sík alsóbb régióiban dagonyázik, csak az ott lakó entitásokkal fog találkozni, és szenvedni fog.

Ha mennyei entitásokkal szeretnének kapcsolatba lépni, ha szeretnék megpillantani Isten lenyűgöző szépségét, akkor meg kell tisztulniuk, a tudatosságukat ki kell tágítaniuk, és a legmagassabb rendű célért kell munkálkodniuk, vagyis az emberek közötti testvériségért, Isten országának eljöveteléért. És ekkor az Önökből kiáradó energiák tisztábbak, kifinomultabbak lesznek, és a fény entitásai nemcsak, hogy megengedik Önöknek, hogy belépjenek a világukba, hanem ők maguk jönnek el látogatóba, mert meg fogják találni Önöknél a nekik megfelelő táplálékot.”

 

Omraam Mikhael Aivanhov

 

Omraam Mikhael Aivanhov (1900-1986), bolgár származású francia filozófus és pedagógus 1937-ben érkezett Franciaországba. Noha munkássága felöleli a beavatási tudomány különféle témaköreit, ő maga hozzáteszi: "Mindenkinek a saját fejlődésén kell dolgoznia, mégpedig úgy, hogy ezt ne csak kizárólag önmaga, hanem a közösség érdekében tegye. Ha ez megvalósul, a közösségből testvériség lesz. A testvériség egy olyan közösség, ahol igazi összetartó erő uralkodik - hiszen minden egyes tagja egyszerre dolgozik önmagán, és ugyanakkor tudatosan munkálkodik a többiek javáért is."

 

 

Cím: Bepillantás a láthatatlan világba
Szerző:
Omraam Mikhael Aivanhov
Kiadó: Fényműves Kiadó
Kiadás éve:
2022
Oldalak száma: 162
Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9786158188524
Súly: 230 gr
Nyelv: magyar
Kategória: könyvek
Állapot: új

Szállítás

Barion

GLS futár (bankkártyás előre fizetés)


Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül. Nem kötelező regisztrálni.

A termék súlya 0.23 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS futár (előre utalással)


Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!

A termék súlya 0.23 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Mexikóba Magyar Posta - elsőbbségi és ajánlott levél (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási díj: 4 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek