Készlethiány Súly: 0.29 kg

Omraam Mikhael Aivanhov: A boldogság magjai

„A boldogság olyan, mint egy labda: futnak utána, de abban a pillanatban, hogy elkapnák, belerúgnak,… hogy azután újra futhassanak…
3 780 Ft
Egységár: 3 780 Ft/db
Készlethiány!

A boldogság olyan, mint egy labda: futnak utána, de abban a pillanatban, hogy elkapnák, belerúgnak,… hogy azután újra futhassanak utána! Hiszen maga ez a hajsza az, ami előre hajtja Önöket. Ebben a keresésben, a cél elérése iránti vágyuk lendületében találják meg a boldogságot.

Amikor végre elérik azt, amire vágytak, az adott pillanatban természetesen boldogok. Ám utána szinte azonnal a kiüresedettség érzése járja át Önöket, és újra szükségük van valami másra… Soha nem elégedettek. Mit lehet hát tenni? Törekedjenek olyasvalamire, ami a legtávolabbi, amit legnehezebb megvalósítani: a tökéletességre, a végtelenre, az örökkévalóságra. És útközben minden egyébre rátalálnak: a tudásra, a gazdagságra, az erőre, a szeretetre, a szerelemre… Igen, mindez megadatik Önöknek anélkül, hogy kérniük kellene.”

 

Omraam Mikhael Aivanhov

 

Omraam Mikhael Aivanhov mester (1900-1986), bolgár származású francia filozófus és pedagógus 1937-ben kezdett el Franciaországban tevékenykedni. Annak ellenére, hogy életművében a Beavatási Tudomány számos eleme helyet kap, ő maga felhívja figyelmünket arra, hogy a saját fejlődése érdekében mindenkinek magának kell dolgoznia azzal a feltétellel, hogy nem kizárólag saját magáért, hanem az egész közösség javára teszi azt. Egy közösség ez által fog átalakulni testvériséggé. A testvériség tehát egy olyan közösség, amelynek összetartó ereje abban rejlik, hogy minden egyes tagja azáltal, hogy a saját maga javára cselekszik egyszersmind tudatosan szolgálja a többiek javát is.

 

 

Cím: A boldogság magjai
Szerző:
Omraam Mikhael Aivanhov
Kiadó: Fényműves Kiadó
Kiadás éve:
2021
Oldalak száma: 178
Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9786158188500
Súly: 290 gr
Nyelv: magyar
Kategória: könyvek
Állapot: új

Szállítás

Barion

GLS futár (bankkártyás előre fizetés)


Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül. Nem kötelező regisztrálni.

A termék súlya 0.29 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS futár (előre utalással)


Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!

A termék súlya 0.29 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Mexikóba Magyar Posta - elsőbbségi és ajánlott levél (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási díj: 4 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek