Napvirág termékek.

A Napvirág manufaktúra 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy magas minőségű, kizárólag természetes alapanyagokból készítsenek egészséges kozmetikumokat.

Szappanjaik, és kozmetikumaik, - mint a fürdősók, és a testvajak -, egytől egyig gondosan összeállított receptek alapján, hagyományos technikával, kézzel készülnek. A minőség és a természetesség a legfontosabb szempont.


A szappanok színezéséhez csak növényi alapanyagokat használnak, gyógy- és festő növényeket, agyagokat, fűszereket. Hazánk, a Kárpát-medence kivételes adottságai miatt az itt található alapanyagok különösen gazdagok hatóanyagokban, így fontos, hogy olyan alapanyagok kerüljenek felhasználásra, melyek magyar földön születtek.

A kozmetikumaik teljességgel mentesek a szintetikumoktól, mesterséges színező- és illatanyagoktól, tartósítószerektől, parabénektől, továbbá nem tartalmaznak kőolaj származékokat, vagy ásványi olajokat, vagyis készítményeink 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek.Tele vannak élettel és szeretettel.


32 Napvirág termék található.