Napvirág termékek.

A Napvirág manufaktúra 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy magas minőségű, kizárólag természetes alapanyagokból készítsenek egészséges kozmetikumokat.

 

Kézműves szappanjaik, és kozmetikumaik, - mint a fürdősók, és a testvajak -, egytől egyig gondosan összeállított receptek alapján, hagyományos technikával, kézzel készülnek. A minőség és a természetesség a legfontosabb szempont.


A Napvirág szappanok színezéséhez csak növényi alapanyagokat használnak, gyógy- és festő növényeket, agyagokat, fűszereket. Hazánk, a Kárpát-medence kivételes adottságai miatt az itt található alapanyagok különösen gazdagok hatóanyagokban, így fontos, hogy olyan alapanyagok kerüljenek felhasználásra, melyek magyar földön születtek.

A Napvirág kozmetikumai teljességgel mentesek a szintetikumoktól, mesterséges színező- és illatanyagoktól, tartósítószerektől, parabénektől, továbbá nem tartalmaznak kőolaj származékokat, vagy ásványi olajokat, vagyis készítményeink 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek. Tele vannak élettel és szeretettel.


1 Napvirág termék található.