Napvirág termékek.

A Napvirág manufaktúra 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy magas minőségű, kizárólag természetes alapanyagokból készítsenek egészséges kozmetikumokat.

 

Kézműves szappanjaik, és kozmetikumaik, - mint a fürdősók, és a testvajak -, egytől egyig gondosan összeállított receptek alapján, hagyományos technikával, kézzel készülnek. A minőség és a természetesség a legfontosabb szempont.


A Napvirág szappanok színezéséhez csak növényi alapanyagokat használnak, gyógy- és festő növényeket, agyagokat, fűszereket. Hazánk, a Kárpát-medence kivételes adottságai miatt az itt található alapanyagok különösen gazdagok hatóanyagokban, így fontos, hogy olyan alapanyagok kerüljenek felhasználásra, melyek magyar földön születtek.

A Napvirág kozmetikumai teljességgel mentesek a szintetikumoktól, mesterséges színező- és illatanyagoktól, tartósítószerektől, parabénektől, továbbá nem tartalmaznak kőolaj származékokat, vagy ásványi olajokat, vagyis készítményeink 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek. Tele vannak élettel és szeretettel.


2 Napvirág termék található.
 • NAPVIRÁG KÉZMŰVES HORGOLT ARCTISZTÍTÓ KORONG 5 DB, ORGANIKUS PAMUT, BÉZS SZÍNŰ

  NAPVIRÁG KÉZMŰVES HORGOLT ARCTISZTÍTÓ KORONG 5 DB, ORGANIKUS PAMUT, BÉZS SZÍNŰ

  Teljességgel egyedi, kézműves arctisztító korongok segítségével könnyen és alaposan tisztítható az arcbőr, legyen szó a napi szennyeződések vagy akár a smink lemosásáról is. Organikus pamutból, horgolt kézműves technikával készült.…

  2 190 Ft
  Egységár: 438 Ft/db
  Max. rendelhető 2 db
 • VÍZHATLAN UTAZÓ SZAPPANTARTÓ TASAK

  VÍZHATLAN UTAZÓ SZAPPANTARTÓ TASAK

  Impregnált, könnyű, utazó szappantartót kínálunk a műanyag és fém szappantartók kiváltására. Kívül dekoratív mintájú, 100% pamutvászon, belül vízhatlan poliészter. Magyar kézműves termék. Könnyen tisztítható, szegett, 2 rétegű.…

  2 490 Ft
  Egységár: 2 490 Ft/db
  Készlethiány!