Súly: 0.252 kg

MABEL KATZ: AZ ÉLET LEGKÖNNYEBB ÚTJA

Engedd el a múltat, élj a jelenben és változtasd meg az életed mindörökre.
3 490 Ft
Egységár: 3 490 Ft/db
Max. rendelhető 2 db
Engedd el a múltat, élj a jelenben és változtasd meg az életed mindörökre.

(A problémamegoldás ősi művészete a Ho'oponopono alapján.)

 

Az élet legkönnyebb útja segítségével megtalálod a bátorságod, felfedezed a szenvedélyed, elengeded, ami nem te vagy, megtanulsz bízni magadban, hittel haladni és minden napot hálával megélni. Ebben a pillanatban rabszolga vagy. Talán azt hiszed, szabad vagy, de az emlékeid és programjaid rabja vagy, mert ők mondják meg neked, mi jó és mi rossz, mi megfelelő és mi nem megfelelő.

Az értelem címkéz mindent, pedig megfelelő és nem megfelelő nem létezik. Az értelem azt hiszi, hogy tud, de nem tud semmit. Annyira beletemetkeztünk a hiedelembe, hogy az értelem célja az információk raktározása és megértése, hogy az identitásérzésünk ezen a gondolaton alapul. Így az értelmünk olyasmivé igyekszik válni, ami nem lényege, és mindig nyomást gyakorol ránk, hogy azok legyünk, amire nem rendeltettünk.
Vajon nincs itt az ideje, hogy felszabadítsd magad?
 
Mabel jegyzete:
 
Kedves Barátaim: Lassan hihetetlenül fontossá válik az, amit mások gondolnak rólunk, és elkezdjük kívül keresni az elfogadást. Szakértői vagyunk a másokkal való összehasonlításnak és a tökélyt keressük azokkal a paraméterekkel összhangban, amelyek az irányításunkon kívül esnek.

Ha megtanuljuk ezeket a leckéket, boldogtalanoknak érezzük magunkat az idő nagy részében. A gondolatok rendkívül hatékonyak, és sajnos az idő nagy részében a hiedelmeinkkel, érzelmeinkkel és ragszkodásunkkal fertőzöttek. Nem üres táblára gondolunk, aggodalmak, tendenciák, félelmek vagy értékítéletek nélkül. Minden, amire gondolunk, az emlékeinken, a programjainkon alapul.
Tanuljuk meg, az elengedés hogy adhat többet, mint amit szeretnél
Azt hisszük, hogy tudjuk, mikor és milyen formában kellene történniük a dolgoknak. Utána mérgelődünk és bezárjuk a szívünket, amikor a valóság nem felel meg az elvárásainknak, és ezzel teljesen alkalmatlanná válunk meglátni az élet csodáit és hálát adni azért, hogy részesei lehetünk.

Ahogy azt a Vonzás Törvénye és a Ho’oponopono tanítják, felelősek vagyunk a gondolatainkért, a gondolataink irányítják a sorsunkat. Meg kell tanulnunk elköszönni ezektől az emlékek által irányított gondolatoktól, hogy Isten Univerzumának jóságával egyek lehessünk.Képes vagy megcsinálni. Könnyebb, mint gondolod.
 
Fel fogod fedezni, hogy rajtad kívül nem léteznek problémák, magadon belül találod őket, képes vagy 100%-os felelősséget vállalni értük és törölni őket. A könyv megtanítja megérteni a problémáid eredetét és megmutatja, hogy hagyhatod el a problémák létrehozását.
Az a legjobb benne, hogy könnyű!
 
Függünk a gondolkodástól. Valójában nem vagyunk képesek megfelelően működni, hacsak nem „gondoljuk át jól” a dolgokat, pedig a dolgok áramolhatnak, és sokkal jobban működhetnek, ha egyszerűen elengedünk és bízunk Isten Univerzumában. Mindig azt gondoljuk, hogy mi jobban tudjuk. Nem vagyunk tudatában annak, hogy van másik út, egy könnyebb út.Találd meg a boldogságot, a szabadságot és a békét, amirol tudod, hogy megérdemled.
 
A Ho'oponopono eszközei, amelyeket ebben a könyvben megosztok, segítenek ráhangolódni a szíved természetes frekvenciájára. Ha ezt megteszed, fel fogod fedezni, ki vagy valójában, megtalálod az adottságaidat, a természetes tehetségedet és a tökéletes ritmusodat.
Az élet legkönnyebb útja arról szól, hogy megtaláld a bátorságot a szenvedélyed követéséhez és annak az elengedéséhez, ami nem te vagy, megtanulj bízni magadban, hittel járd az utad és hálával élj.

Ahogy Joe Vitale mondja, "a Ho'oponopono túlmegy A Titkon".
El leszel ragadtatva!
 
MABEL KATZ: AZ ÉLET LEGKÖNNYEBB ÚTJA
 

Szállítás

Barion

GLS futár (bankkártyás előre fizetés)


Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül. Nem kötelező regisztrálni.

A termék súlya 0.25 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS futár (előre utalással)


Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!

A termék súlya 0.25 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Mexikóba Magyar Posta - elsőbbségi és ajánlott levél (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási díj: 4 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek