Készlethiány Súly: 0.075 kg  Gyártó: Lavylites »

LAVYLITES LAVYL AURICUM - 50 ml

Bőrregeneráló, kondicionáló, frissítő Testspray. Az öngyógyítás svájci bicskája – A zseb-rohamkocsi…
15 270 Ft
Egységár: 305 Ft/ml
Készlethiány

Bőrregeneráló, kondicionáló, frissítő Testspray. Az öngyógyítás svájci bicskája – A zseb-rohamkocsi

 

LAVYLITES LAVYL AURICUM

 

Összetevők: AQUA, GLYCERIN, ASCORBIN ACID, TOCOPHEROL, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, CITRUS GRANDIS SEED EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT.

 

A bőr kezelése, sejtregenerálása mellett rendkívül széles a pozitív mellékhatáskör. Használható égési sebekre, gyulladásokra, mechanikus sérülésekre, vérzéscsillapításra, fájdalomcsillapításra, zúzódás esetén. Öngyógyítást serkentő, gyulladás gátló, gomba- és baktériumölő, vírusin aktivátor hatású.

 

Használati útmutató: Tusolás, fürdés után a szárazra törölt bőrt egyenletesen fújjuk be. A kezelendő felületet napi 3-5 alkalommal permetezzük 1-1 puffal. Emellett a nyaki és ágyéi csigolyákat is fújjuk be, így hatásosabb a kezelés.
Hörgők kezelésére hatásos, ha egyszer a nyitott szájba permetezhetünk, majd rögtön levegőt szívunk szájon át a tüdőbe, így a permet a hörgők felé halad a levegőárammal. Majd gyorsan csukott szájjal és befogott orral kifújni próbálunk, ezáltal a permet még lejjebb préselődik a hörgők felé. Kívülről elöl és hátul a torok és tüdő felett a bőrre permetezve segítjük a légutak gyógyulását.
A sebgyógyulást nagyon felgyorsítja, ezért ha varratot kell szedni, azt  a szokásos idő egyharmadánál kell elvégezni, különben begyógyul a varrócérna. Egyszerű sebek egy hét alatt teljesen gyógyulnak, a varr leesik. Gennyes, nedvedző sebeket hatásosan gyógyít. Felfekvés kezelésére nagyon hatásos, két nap alatt szokott a seb gyógyulásnak indulni.

 

Hatásaiban és alkalmazásában széles spektrumú készítmény. Előállításának technológiájában, továbbá extrém hatóerejében radikálisan szakít az eddig ismeretes módozatokkal.

Természetes anyagokat tartalmaz, melyeknek lelőhelyeit szennyezés, civilizációs ártalom nem érte.

Hatóanyag-gőzburkot hoz létre a kezelt felület környezetében, így újabb dimenzióban fejt ki megelőző hatását.

Különleges, nanostruktúrás szerkezete miatt, rendkívüli felszívódó képessége (30–60 mp) miatt a sejtek számára közvetlenül hasznosítható.

Intenzív gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású.

A test öngyógyító mechanizmusainak működését serkenti!!!

Sejtregeneráló, telomeráz-aktivátor.

Gomba- és baktérium-ölő hatású, vírus-inaktivátor hatású.

Meggyőzően kicsi koncentrációban hatásosnak bizonyult az egyébként igen makacs MRSA (Methycillin-rezisztens Staphylococcus aureus) ellen, mely baktérium a kórházi fertőzések legnagyobb részét okozza.

 

Alkalmazási területek: Fertőzések, gyulladások helyi kezelésénél Sebek, fekélyek, égési sérülések kezelésénél Fájdalomcsillapításra Sérülések, balesetek, sportsérülések Bőrfelületi sérülések, horzsolások Csípések, marások ápolására. A legsokoldalúbb nanostruktúrált készítmény!

 

Figyelem: Szembe ne jusson! Hűvös helyen, fénytől védve tartandó. Használat előtt felrázandó.

 

fMegosztás

 

Hasonló termékek: Lavyl Auricum Sensitive
Rendelés státusz: raktáron

Szállítás

Barion

Kiszállítás (bankkártyás előre fizetés)


Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül.

A termék súlya 0.08 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 150 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Kiszállítás (előre utalással)


Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!

A termék súlya 0.08 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 150 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Kiszállítás (utánvéttel)


A kiszállítást követő utólagos fizetés. FIGYELEM! Utólagos fizetés esetén minden esetben 500 Ft utánvételi díjat számítunk fel, mely összeget az utánvéttel történő kiszállítás költsége már tartalmazza!

A termék súlya 0.08 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 650 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Ingyenes kiszállítás (utánvéttel)


A kiszállítást követő utólagos fizetés. FIGYELEM! Utólagos fizetés esetén minden esetben 500 Ft utánvételi díjat számítunk fel, mely összeget az utánvéttel történő kiszállítás költsége tartalmazza!

Szállítási díj: 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek