Könyvek

Könyvek

Új termék bevezetése webáruházunkban. A könyvek. Csak lélekemelő és hatékony könyvek kerülhetnek be polcainkra. Itt az első! Fogadják szeretettel: Mabel Katz Az élet legkönnyebb útja című könyvét.

Mi a Ho’oponopono?

A Ho’oponopono út

Ismerd meg a Ho'oponopono technikáit, a Ho'oponopono tisztító eszközeit, és tudj meg többet Dr. Ihaleakalá Hew Len és Mabel Katz tanításaiból. Vegyél részt Mabel Katz Ho'oponopono szemináriumán, hogy hiteles forrásból tanuld meg az ősi hawaii problémamegoldó művészet lényegét és eszközeit.

Ha számodra új még a Ho’oponopono, kérlek, olvasd el ezt.

A Ho'oponopono egy ősi hawaii problémamegoldó művészet, nagyon egyszerű és nagyon hatásos.

Ahogy utazom világszerte, hogy bemutassam a Ho'oponoponot, azzal szembesülök, hogy mindannyian ugyanazokat a kérdéseket és aggályokat fogalmazzák meg. Tudom, hogy az információk egy része nem teljesen világos, és némi zavart okoz.

Azt is tudom, hogy egyetlen módja létezik elfelejteni mindent, amit tanultunk, kiprogramozni mindent, ami belénk van programozva: meghallgatni és újra meghallgatni, olvasni és újraolvasni. Saját tapasztalatom, hogy az értelmemnek szüksége volt egy kis hajlandóságra az elengedéshez, hogy mindezt megértse.

Tudom, hogy ha gyakorlod a Ho'oponoponot (elengedés és törlés), látni fogod az eredményeket, és tisztításod mindannyiunk javára szolgál. A Ho'oponoponoval megtanulod, hogyan vállalj 100 százalékos felelősséget.

A Ho'oponopono segít elengedni, ami nem te vagy, hogy megtaláld, ki is vagy valójában, és megszeresd magad. Csak aki szereti és elfogadja saját magát, az képes szeretni és elfogadni másokat.

Ahogy megtalálod saját magad, meg fogod találni a szenvedélyed. Amint megtalálod a szenvedélyed és a bizalmat, meg fogod találni a célodat. Ha megtaláltad a célodat, és azt csinálod, amit szeretsz, a pénz is áramlani fog.

Amint azt teszed, amit szeretsz, boldog leszel. A megfelelő helyen a megfelelő időben fogod találni magad, és a többiek képesek lesznek ugyanerre.

Rájössz arra, hogy a 100 százalékos felelősség A legkönnyebb út a Békéhez, a Boldogsághoz, a Szeretethez, a Jóléthez és a Sikerhez.

Mi Ho'oponopono?

A Ho'oponopono ősi hawaii problémamegoldó művészet.

A hawaii őslakosok is ezt használták. Dr. Len Ihaleakalá Hew, az én Ho'oponopono- tanárom azt mondja, hogy ezek a hawaiiak más galaxisokról jöttek.

Mint mindenhol, Hawaii-on sokféle vallást gyakoroltak, tehát nem minden hawaii gyakorolta a Ho'oponoponot. Vannak olyanok is Hawaii-on, akik még soha nem is hallottak róla.

Morrnah Simeona (Ihaleakalá tanára) hozta nekünk ezeket a tanításokat és a modern időkre szabta őket.

A múltban szükséges volt az egész család jelenléte, és egyenként is bocsánatot kértek egymástól. Most már tudjuk, nincs senki más odakint. Ezek csak a gondolataink a másik emberről, a saját emlékeink a többi emberről. Így vállalunk 100 százalékos felelősséget, és tisztítjuk ezeket az emlékeket. Bármi is törlődik belőlünk, törlődik a többi emberből, a családunkból, a rokonokból és ősökből és a földből is. Így törlődik mindenhonnan. Neked nem kell jelen lenned ahhoz, hogy bocsánatot kérj másoktól, most meg tudod tenni a saját otthonodban. Az emlékeink mind bennünk vannak, és ahogy tisztítjuk, bármi is tűnik el belőlünk, belőlük is eltűnik, az ő jelenlétük nélkül.

Ho'oponopono azt jelenti: "hibát kijavítani".

Minden, ami felbukkan az életünkben, emlék, programlejátszás (egy hiba) és azért bukkan fel az életünkben, hogy lehetőséget adjon elengedni, tisztítani, törölni.

A Ho'oponopono a töröl gomb a számítógépünk billentyűzetén.

Gondolj arra, hogy amikor elütsz egy szót, akkor nem a monitornak beszélsz, és nem mondod neki: "Hányszor mondtam neked, hogy hogyan betűzd ezt a szót?" Tudod, hogy a monitor nem tud semmit. Beszélhetsz a monitorhoz egész nap, de a monitor rád mered, mintha azt mondaná: mit akarsz, mit tegyek?

Ha szeretnél valamin változtatni, először törölnöd kell, üres helyet kell létrehoznod annak érdekében, hogy a megfelelő információt a helyére tedd.

A Ho'oponopono az ürességbe visz bennünket, zéróra, így az Inspiráció is megjelenik az életünkben, hogy vezessen bennünket. Így lehetünk a megfelelő időben a megfelelő helyen.

A Ho'oponopono megtanít minket problémáink törlésére.

A Ho'oponopono a Titkon túl van. Ahogy a vonzás törvénye tanítja, gondolatainkkal valóságot teremtünk De tudtad-e, hogy a gondolataink 90%-a tudatalatti? A Ho'oponopono tisztító eszközei segítenek a tudattalan gondolatok törlésében, hogy sikerrel hassanak ránk.

A Ho'oponoponoval felfedezed, hogyan:
- Találd meg a célodat és biztos sikerre menj.
- Legyél nyitott és rugalmas, hogy inspiráción keresztül kapd meg az ideális megoldásokat.
- Töröld a negatív programokat, melyek terveiddel, céljaiddal, döntéseiddel és eredményeiddel kapcsolatosak.

Végezd el a Ho'oponopono szemináriumot. Ez segít megváltoztatni az életed már ott a helyszínen. Nézd meg Mabel Katz naptárát a közelgő Ho'oponopono szemináriumokról, műhelyekről és tele-szemináriumairól.
A Ho’oponopono mindenkinek működik!

Forrás: http://www.hooponoponoway.net/about/hooponopono/

 

Zöldportéka Könyvek

 

További hírek