Raktáron

JOE VITALE: VONZÁSFAKTOR (Spirituális marketing)

Hibátlan, antikvár példány. (RITKASÁG!)
3 290 Ft
Egységár: 3 290 Ft/db
Max. rendelhető 2 db

Hibátlan, antikvár példány. (RITKASÁG!)

 

Joe Vitale a Vonzásfaktor című sikerkönyvében átad egy csalhatatlan módszert a vágyaink megvalósulását szabályozó erő irányításához.

 

Mi az Ön jólét-IQ-ja? Készen áll arra, hogy megismerje és magáévá tegye a milliódolláros titok receptjét?

A Vonzásfaktor könyv végigvezet egy könnyű, ötlépéses módszeren, amely minden bőségkulcsot a kezünkbe ad, amiről valaha álmodtunk. Szakértelmével, humorával, gyakorlati példáival és feladataival Joe Vitale bebizonyítja, hogy meggazdagodni és fejlődni valójában egyszerű dolog.

"Először egy könyvtáros barátnőmtől hallottam erről a kötetről. Ő egy csöndes, érzékeny nő, aki tavaly júniusban ezt a megdöbbentő e-mailt küldte nekem: 'Kérd el, kérd kölcsön vagy lopd el, de valahogy SZEREZD meg! ' Megszereztem - és azóta sem győzök csodálkozni! Egyik legfőbb értékét a sok-sok példa adja, valamint hogy elmondja, HOGYAN teremts meg magadnak bármit, amit szeretnél." (Olvasói vélemény, forrás: amazon.com)

"A sikernek okvetlenül van egy spirituális összetevője is, amely nem mindig nyilvánvaló a felületes szemlélő számára. Joe Vitale ékesszólóan bemutatja, miként ismerte meg és használta fel hatékonyan, bámulatos eredménnyel ezt a titokzatos hatóerőt, s hogyan tudják önök is könnyedén az életükhöz igazítani. Mindössze öt egyszerű lépésről van szó. A magam részéről személyesen tanúsítom a módszer eredményességét." Joe Sugarman, a BluBlocker Corporation elnöke

"Joe Vitale a könyv végén gondos listát készített a felhasznált irodalomról. Sokaktól hallottam, hogy már önmagában ez a lista megéri a könyv árát!" (Olvasói vélemény, forrás: amazon.com)

"Mondhatnám, hogy ez a módszer mindent megad, amit csak szemük-szájuk kíván. Olyanokról olvasnak majd, akik autókat és házakat teremtettek; leküzdötték a rákot; új kapcsolatra tettek szert; és még több pénzt vonzottak magukhoz. Mégis mindenekelőtt az üzleti sikerekre koncentrálok, mivel épp az üzleti élet szűkölködik leginkább a spiritualitásban. Fedezzék fel a spirituális marketing csodáit, hiszen semmi sem meggyőzőbb az első kézből szerzett tapasztalatoknál." Dr. Joe Vitale, a Hypnotic Marketing Inc. elnöke, "Az Internet Buddhája"

Dr. Joe Vitale metafizikus, marketingszakértő, és író, számtalan sikerkönyv szerzője, ma már dollármilliomos. A sikerhez vezető útjának a receptjét adja át az olvasó számára a Vonzásfaktor című könyvében, amely a Spirituális Marketing című bestsellerének az átdolgozott, bővített kiadása.

 

JOE VITALE: VONZÁSFAKTOR (Spirituális marketing)

The Attractor Factor: 5 Easy Steps for Creating Wealth (2005)

 

Expect miracles,
Love
Joe

Szállítás

Barion

Postai kiszállítás


Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Postai kiszállítás utánvéttel


Szállítási díj: 1 690 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Kiszállítás Tiszakóród területén


Tiszakóród területén a kiszállítás ingyenes.

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek