Készlethiány Súly: 0.333 kg

JOE VITALE: VONZÁSFAKTOR (Spirituális marketing)

ANTIKVÁR (jó állapotú antikvár könyv)
4 490 Ft
Egységár: 4 490 Ft/db
Készlethiány!

ANTIKVÁR (jó állapotú antikvár könyv)

 

 

Dr. Joe Vitale -al először Rhonda Byrne - A TITOK című könyvében találkozhattak az olvasók (TV nézők). Dr. Joe Vitale, az egykori hajléktalan ma a világ egyik vezető marketingszakértője. Számos könyvet írt a siker és a bőség alapelveiről.

 

 

A Vonzásfaktor című sikerkönyvében az író átad egy csalhatatlan módszert a vágyaink megvalósulását szabályozó erő irányításához.

 

Mi az Ön jólét-IQ-ja? Készen áll arra, hogy megismerje és magáévá tegye a milliódolláros titok receptjét?

A Vonzásfaktor könyv végigvezet egy könnyű, ötlépéses módszeren, amely minden bőségkulcsot a kezünkbe ad, amiről valaha álmodtunk. Szakértelmével, humorával, gyakorlati példáival és feladataival Joe Vitale bebizonyítja, hogy meggazdagodni és fejlődni valójában egyszerű dolog.

 

"Először egy könyvtáros barátnőmtől hallottam erről a kötetről. Ő egy csöndes, érzékeny nő, aki tavaly júniusban ezt a megdöbbentő e-mailt küldte nekem:

'Kérd el, kérd kölcsön vagy lopd el, de valahogy SZEREZD meg! '

Megszereztem - és azóta sem győzök csodálkozni! Egyik legfőbb értékét a sok-sok példa adja, valamint hogy elmondja, HOGYAN teremts meg magadnak bármit, amit szeretnél."

(Olvasói vélemény, forrás: amazon.com)

 

"A sikernek okvetlenül van egy spirituális összetevője is, amely nem mindig nyilvánvaló a felületes szemlélő számára. Joe Vitale ékesszólóan bemutatja, miként ismerte meg és használta fel hatékonyan, bámulatos eredménnyel ezt a titokzatos hatóerőt, s hogyan tudják önök is könnyedén az életükhöz igazítani. Mindössze öt egyszerű lépésről van szó. A magam részéről személyesen tanúsítom a módszer eredményességét."

Joe Sugarman, a BluBlocker Corporation elnöke

 

"Joe Vitale a könyv végén gondos listát készített a felhasznált irodalomról. Sokaktól hallottam, hogy már önmagában ez a lista megéri a könyv árát!"

(Olvasói vélemény, forrás: amazon.com)

 

"Mondhatnám, hogy ez a módszer mindent megad, amit csak szemük-szájuk kíván. Olyanokról olvasnak majd, akik autókat és házakat teremtettek; leküzdötték a rákot; új kapcsolatra tettek szert; és még több pénzt vonzottak magukhoz. Mégis mindenekelőtt az üzleti sikerekre koncentrálok, mivel épp az üzleti élet szűkölködik leginkább a spiritualitásban. Fedezzék fel a spirituális marketing csodáit, hiszen semmi sem meggyőzőbb az első kézből szerzett tapasztalatoknál."

Dr. Joe Vitale, a Hypnotic Marketing Inc. elnöke, "Az Internet Buddhája"

 

Dr. Joe Vitale a tudományos metafizika doktora, szakképzett hipnoterapeuta, felszentelt pap, chi kung gyógyító, marketingszakértő, és író, számtalan sikerkönyv szerzője, ma már dollármilliomos. A sikerhez vezető útjának a receptjét adja át az olvasó számára a Vonzásfaktor című könyvében, amely a Spirituális Marketing című bestsellerének az átdolgozott, bővített kiadása.

 

JOE VITALE: VONZÁSFAKTOR (Spirituális marketing)

The Attractor Factor: 5 Easy Steps for Creating Wealth (2005)

 

The Secret - A Titok tanítóinak könyvtára sorozat

 

Expect miracles,
Love
Joe

 

fMegosztás

Szállítás

Barion

GLS futár (bankkártyás előre fizetés)


Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül. Nem kötelező regisztrálni.

A termék súlya 0.33 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS futár (előre utalással)


Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!

A termék súlya 0.33 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Mexikóba Magyar Posta - elsőbbségi és ajánlott levél (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási díj: 4 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek