Súly: 0.277 kg

JOE VITALE: HOPONOPONÓ

Egy könyv a titkos hawaii módszerről, a bőségről,…
2 490 Ft
Egységár: 2 490 Ft/db
Max. rendelhető 2 db
Egy könyv a titkos hawaii módszerről, a bőségről, egészségről és békéről.
 
Joe Vitale Hoponoponó című könyvét a hawaii gyógyító módszer iránt érdeklődő olvasóinknak ajánljuk, Dr. Joe Vitale alábbi szavai szerint:

... „a könyv lényegét egy szóban tudom összefoglalni, egy olyan szóban, amit megtanulsz majd használni, ami felfedi az univerzum végső titkát, amit rögtön el akarok mondani
Neked és az ISTENINEK: „SZERETLEK!”
 
A „HO'OPONOPONO” című kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik ebből a kötetből szeretnék megismerni a szeretettel való gyógyítást, a zavarlehetőségek megszüntetésének hatékony hawaii módszerét.
 
Legyen szó akár családi viszályról, munkahelyi összetűzésről, testi és lelki problémákról, betegségekről vagy a világ helyzetéről - határtalan és feltétlen szeretettel, szeretetben a hooponopono szertartásával minden megoldható.
 
Egy pszichológus - dr. Hew Len - úgy gyógyított meg egy kórházi osztálynyi elmebeteg bűnözőt, hogy még csak nem is beszélt velük! Ez a döbbenetes hír indította el - A titok című filmből is ismert - Joe Vitalét egy úton, amely megváltoztatta az életét. A könyv segítségével a te életed is megváltozhat!
"Ez a lebilincselő mű fölébreszti az emberiséget! Megmutatja négy egyszerű kifejezés életet átalakító hatását. Vegyél 10 példányt: egyet magadnak, kilencet továbbajándékozásra! Ennyire jelentős!" - (Debbie Ford, író)
"Nagy esély van arra, hogy ez a könyv olyan mozgalmat indít el, ami véget vet a háborúnak, a szegénységnek és szeretett bolygónk pusztításának." - (Dr. Marc Gitterle, orvos)


DR. JOE VITALE szerző a Hypnotic Marketing Inc. - internetes marketing cég elnöke

DR. IHALEAKALA HEW LEN szerző négy évtizede foglalkozik problémamegoldó és stresszoldó programokkal. Klinikai pszichológusként is dolgozott, világszerte oktatja a hoponoponó rendszert.
 
  

Szállítás

Barion

GLS futár (bankkártyás előre fizetés)


Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül. Nem kötelező regisztrálni.

A termék súlya 0.28 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS futár (előre utalással)


Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!

A termék súlya 0.28 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Mexikóba Magyar Posta - elsőbbségi és ajánlott levél (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási díj: 4 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek