Készlethiány 2-3 munkanap Súly: 0.144 kg  Gyártó: WellStar »

IMUNE ALGA KAPSZULA 144 g

WellStar Imune alga 180 db-os kapszula. 1 doboz  …
12 900 Ft
Egységár: 89 583 Ft/kg
Készlethiány

WellStar Imune alga 180 db-os kapszula. 1 doboz

 

 

Egy termék, 4-féle alga, 4 000 hatóanyag. Ráadásul természetes, felszívódása 90% feletti, és épp olyan arányban találhatók meg benne az értékes hatóanyagok, ahogy arra a szervezetünknek szüksége van. A természet tudja... Nincs tehát szükségünk 40-féle egészségmegőrző szintetikus színes pirulára, egy vagyont költve rájuk. Helyette itt a természet évmilliárdok óta bizonyító valós megoldása, bárki számára elérhető áron. Egy doboz Imune egy négytagú családnak (2 felnőtt és 2 gyermek) egyhavi dózis. Hatóanyagonként és fejenként havonta kevesebb, mint 1 Ft-ért juthatunk hozzá. Érdemes tájékozódni, mert az alga idővel ott lesz minden asztalon - nemcsak Japánban.

Chlorella Vulgaris

A méregtelenítés nagymestere, sejtszinten méregtelenít, a nehézfémeket is képes kivinni a szervezetből! A legtöbb klorofillt tartalmazó élőlény, ami miatt lúgosító hatása is kiemelkedő. Méregtelenítés nélkül nem létezhet hatékony sejttáplálás, az első lépés tehát a méregtelenítés. 

Spirulina Platensis

Több, mint 4 000 vitális hatóanyag, 90% feletti felszívódás. Nincs hozzá hasonló. A különbséget jól érzékelteti, hogy a méltán kedvelt Aloe Vera kb. 270 hatóanyagot tartalmaz. A Spirulina tehát egy Vitális Svédasztal, amiről a szervezetünk mindig azt veszi le, amire épp szüksége van...

Lithothamnium Calcareum

Magas (34% feletti) a kalcium tartalma, és ami még fontosabb, felszívódó képessége 90% feletti, amivel egyedülálló a természetben. Ezen felül több, mint 32 nyomelemet tartalmaz, mint pl. szelén, cink, kobalt, króm, és rendkívül gazdag rézben és magnéziumban is.

Haematococcus Pluvialis

Piros színét az Asztaxantinnak köszönheti, ami a ma ismert legerősebb antioxidáns. Képes áthatolni a vér-agy gáton is, oda is eljutva, ahova más hatóanyag nem képes. Rendkívüli a jelentősége a sejtek védelmében és magas a gyulladásgátló hatása is.

 

 

Fontos tudnivalók

  • A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!

  • A Green Gold IMUNE® szedése táplálékkiegészítő, nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot.

  • Származási hely: Németország

  • Fénytől védve, hűvös, száraz helyen tartandó.

  • Országos Élelmezés és Táplálkozástudományi intézet által engedélyezve. OÉTI szám: 7147/2010. Imune Mikroalga alapú étrend-kiegészítő. OÉTI tanúsítvány>>

  • ISO 9001 tanúsítványú termesztés. A legmagasabb szintű minőség természetes összetevőkből, tartósítószerektől mentesen. Állandó minőségi felügyelet alatt áll, melyet a LEFO - Intézet>> garantál. LEFO Tanúsítvány>>

  • Byas Tisztasági előírás

  • Minőségbiztosítás a HACCP biztonsági koncepciónak megfelelően a gyártási tétel nyomon követésével.

  • Az Európai Élelmiszer – Biztonsági Hatóság (EFSA) irányvonalainak megfelelően ellenőrizve.

  • Minőségét megőrzi bontatlan állapotban / Gyártási tétel száma: lásd a doboz alján.

 

 

Szállítás

Barion

Postai kiszállítás


Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.

Postai kiszállítás utánvéttel


Szállítási díj: 1 690 Ft Ingyenes 12 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Kiszállítás Tiszakóród területén


Tiszakóród területén a kiszállítás ingyenes.

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek