WellStar termékek, green gold Imune alga kapszula

A WellStar algák lassan 13 éve érhetők el Európában, közel 10 éve Magyarországon. A WellStar Imune alga kapszula egy olyan természetes étrend-kiegészítő, mely a helytelen táplálkozásból és tápanyaghiányból adódó problémák ellen, a szervezet általános egészségének megőrzése érdekében fogyasztandó.


Egy termék, 4-féle alga, 4 000 hatóanyag, ráadásul természetes, felszívódása 90% feletti, és épp olyan arányban találhatók meg benne az értékes hatóanyagok, ahogy arra a szervezetünknek szüksége van. Itt a természet évmilliárdok óta bizonyító valós megoldása, bárki számára elérhető áron.
 
A Zöldportéka webáruház a WellStar hivatalos partnereként forgalmazza Magyarországon a német WellStar cég termékeit, ami garanciaként szolgál a termék eredetére, szavatosságára és kedvező árára vonatkozóan.
 
A kategóriában 2 termék található.
 • IMUNE ALGA KAPSZULA 144 g

  IMUNE ALGA KAPSZULA 144 g

  WellStar Imune alga 180 db-os kapszula. 1 doboz     Egy termék, 4-féle alga, 4 000 hatóanyag. Ráadásul természetes, felszívódása 90% feletti, és épp olyan arányban találhatók meg benne az értékes hatóanyagok, ahogy arra a szervezetünknek…

  12 900 Ft
  Egységár: 90 Ft/g
  Max. rendelhető 3 db
 • IMUNE ALGA LAP 1 db

  IMUNE ALGA LAP 1 db

  Algaújság terméktapasztalatokkal, rengeteg leírással, orvosi véleményekkel és ajánlásokkal.

  100 Ft
  Egységár: 100 Ft/db
  Max. rendelhető 10 db