Az Imune alga kapszuláról


Zöldportéka webáruház a zöld és öko termékek értékesítője, továbbá a Wellstar green gold Imune alga hivatalos partner forgalmazója.


WellStar green gold Imune alga a természetes védelem

 

WellStar green gold Imune alga kapszula spirulina és más alga összetevőkkel a WellStar-tól

 

A német WellStar cég algái lassan 13 éve érhetők el Európában, közel 10 éve Magyarországon. Az Imune alga kapszula egy olyan természetes étrend-kiegészítő, mely a helytelen táplálkozásból és tápanyaghiányból adódó problémák ellen, a szervezet általános egészségének megőrzése érdekében fogyasztandó. Bio tápértéke tízszerese is lehet egyes kontinenseken elterjedt haszonnövényeknek.

mikroalgák vitális anyagai (vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, nyomelemek és alapvető aminosavak) számos pozitív hatással bírnak. Ma a figyelem középpontjában elsősorban a Spirulina Platensis, Lithothamnium Calcareum, Chlorella Vulgaris és Haematococcus Pluvialis algák állnak.

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) a spirulina nevű algát (amely az Imune algák egyik legfontosabb összetevője) szupertápláléknak minősítette. Ez az algafaj minden olyan vitamint és nyomelemet tartalmaz, amire az emberi szervezetnek szüksége van.

Chlorella Vulgaris

A méregtelenítés nagymestere, sejtszinten méregtelenít, a nehézfémeket is képes kivinni a szervezetből! A legtöbb klorofillt tartalmazó élőlény, ami miatt lúgosító hatása is kiemelkedő.

A Chlorella alga ezen felül nagy mennyiségű B-vitamin-komplexumot is tartalmaz, amely többek között a bél aminosavainak felvételében és szállításában játszik fontos szerepet. Erősíti az immunrendszert, serkenti a sebgyógyulást, biztosítja az egészséges bélflóra kialakítását, így szabályozza a bél működését és támogatja a májfunkciókat.

Különlegesen nagy mértékű teljes értékű növényi fehérje található benne, száraztömeg tartalma akár az 50 százalékot is eléri.
A Chlorella alga számos vitamint is tartalmaz, többek között B-vitamint, aktív B12-vitaminnal együtt, illetve K-vitamint, pantoténsavat és folsavat, valamint különböző aminosavakat, valamennyi alapvető aminosavat ideértve.

Továbbá számos ásványi anyag és alapvető nyomelem található benne, úgy mint magnézium, kálium, mangán, vas, cink, kalcium és szelén, továbbá antioxidánsok, polifenol és számos további bioaktív anyag.

Spirulina Platensis

Több, mint 4 000 vitális hatóanyag, 90% feletti felszívódás. Nincs hozzá hasonló. A különbséget jól érzékelteti, hogy a méltán kedvelt Aloe Vera kb. 270 hatóanyagot tartalmaz. A Spirulina tehát egy Vitális Svédasztal, amiről a szervezetünk mindig azt veszi le, amire épp szüksége van.

A Spirulina a 60-70 százalékos fehérjetartalmával a legértékesebb, nem állati eredetű fehérjeforrás, amelyet az állati eredetű fehérjével ellenben a test rendkívül jól hasznosít. Ezen felül kiemelkedő mennyiségű B-vitamint, vasat és különböző zsírsavat tartalmaz, amelyek kedvezően befolyásolják a sejtek anyagcseréjét.

Lithothamnium Calcareum

Magas (34% feletti) a kalcium tartalma, és ami még fontosabb, felszívódó képessége 90% feletti, amivel egyedülálló a természetben. Ezen felül több, mint 32 nyomelemet tartalmaz, mint pl. szelén, cink, kobalt, króm, és rendkívül gazdag rézben és magnéziumban is.

Mindemellet rendkívül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és mindenekelőtt rézben, amely elsősorban a hemoglobin-képzéshez szükséges. Magas kálciumtartalma segítségével megelőzi a kálciumveszteséget, valamint csontszövet megtartásában is fontos szerepet játszik. Fő alkotóeleme, a magnézium szabályozza a neuromuszkuláris reakciókat, ezáltal megelőzi a stressz okozta megbetegedéseket és kiegyensúlyozottá tesz.

Haematococcus Pluvialis

Piros színét az Asztaxantinnak köszönheti, ami a ma ismert legerősebb antioxidáns. Rendkívüli a jelentősége a sejtek védelmében és magas a gyulladásgátló hatása is.


Egy termék, 4-féle alga, 4 000 hatóanyag , ráadásul természetes, felszívódása 90% feletti, és épp olyan arányban találhatók meg benne az értékes hatóanyagok, ahogy arra a szervezetünknek szüksége van. Itt a természet évmilliárdok óta bizonyító valós megoldása, bárki számára elérhető áron.

Zöldportéka webáruház a WellStar hivatalos partnereként forgalmazza Magyarországon a német WellStar cég termékeit, ami garanciaként szolgál a termék eredetére, szavatosságára és kedvező árára vonatkozóan.

Bővebb információ:

>>> Mikroalgák <<<

 

>>> Egy csésze kávé - Dr. Budai László Károly - riportfilm <<<

 

* * * w w w . zoldporteka . h u * * *


ahol többek között a legfrissebb akciókról, aktualitásokról is tájékozódhatsz.

(Facebook regisztráció nem szükséges hozzá)


 

© 2018 - 2019 Zöldportéka - "Minden ami tiszta, minden ami zöld"