Súly: 0.326 kg

FAJCSÁK ZSUZSANNA: A FOGYÁS HÉT LAKAT ALATT ŐRZÖTT TITKAI

A lakat lehull, és feltárul előttünk egy ajtó, amin bármikor beléphetünk! …
3 890 Ft
Egységár: 3 890 Ft/db
Max. rendelhető 1 db

A lakat lehull, és feltárul előttünk egy ajtó, amin bármikor beléphetünk!

 

Ez a könyv a tartós fogyás, optimális testsúly és egészség megőrzéséhez szükséges - önmagunk által befolyásolható - életmódbeli tényezőket tartalmazza.

 

Kézikönyv, ami segít eligazodni a tudományos útvesztőkben, végre pontról pontra ismerteti teendőinket, kapaszkodót jelenthet az elbizonytalanodóknak. Sokan a XXI. század egyik túlélő programjának tartják.

 

A tudományos magyarázaton kívül, gyakorlati tanácsokkal segít, hogy ezeket a jótékony változtatásokat hogyan tudjuk személyre szólóan, lépésről lépésre végrehajtani.

 

A hét lakat egyenként egy-egy egészséghez, fogyáshoz szükséges alaptétel, amit hét fejezetre osztva olvashatunk. Ezeket a lakatokat felnyithatjuk egyenként is, és egyszerre az összeset, attól függően, milyenek a céljaink, mekkora elszántságunk, és erőnk van. Már egyetlen lakat megnyitása is segítséget jelent, de minél több "lakatot nyitunk meg", annál pozitívabb eredményt kapunk. A legátfogóbb ismeretek megszerzéséhez mind a hét fejezet - együttes - elolvasása segít hozzá. Célszerű lépésről lépésre haladnunk. Amit ma megtettünk, tartsuk meg, és lépjünk tovább! A lényeg, hogy megtegyük! Az elmélet mellett alkalmazzuk a gyakorlati tanácsok ismereteit is!

Megtarthatjuk a magyaros ízvilágot, mégis egészségesen táplálkozhatunk. Az útmutató követése, és alkalmazása nem a végzet, hanem egy új élet kezdete! Az eredmény: fiatalság megőrzése, az öregedés késleltetése, egészséges, aktív, minőségi élet! Ki nem szeretné elérni mindezt?

 

Fajcsák Zsuzsanna

 

Könyv Címe: A fogyás hét lakat alatt őrzött titkai - Hatékonyan fogyni, egészségesnek maradni.
Szerző: Fajcsák Zsuzsanna
Kiadó: Víztérítő Könyvkiadó - Viva Natura World Kft.
Kiadás éve: 2005
Oldalak száma: 175 oldal
ISBN: 963-85833-7-1

 

Szállítás

Barion

GLS futár (bankkártyás előre fizetés)


Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül. Nem kötelező regisztrálni.

A termék súlya 0.33 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS futár (előre utalással)


Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!

A termék súlya 0.33 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Mexikóba Magyar Posta - elsőbbségi és ajánlott levél (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási díj: 4 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek