Egészségmegőrzés (Stadelmann, Energy, Zöldvér termékek)

Egészségmegőrzés

 

EGÉSZségünk megőrzésének fontossága felbecsülhetetlen, de a megfelelő élelmiszerek bevitele melltett egészségünket valahogy össze kell egyeztetnünk a zajos, stresszes, nyomasztó mindennapjainkkal is. Nem könnyű feladat. Ha nem sikerül a harmóniát megteremtenünk, annak aztán nem kívánt hatásaival szembesülünk, különböző testi panaszokkal, a fáradtságtól a fájdalomig széles a skála. A legjobb döntés lehet, ha mindennek elébe megyünk és több oldalról is próbáljuk támogatni EGÉSZségünket és szeretteink EGÉSZségét.

 

Próbáljunk a lehető legfrissebb, helyi alapanyagokból készített ételeket fogyasztani a lehető legkevesebb adalékanyaggal és ízfokozóval. Ön is előállíthatja a saját boldogsághormonját, optimalizálhatja a teljesítőképességét, a kedélyét, a hangulatát és lassíthatja az öregedést étkezésével, természetes étrend-kiegészítőkkel, megfelelő mozgással (hiszen az ember mozgásra született) és megfelelő gondolkozással. Részesítsük előnyben a természetes, élő hatóanyagokat. Járjunk utána eredetüknek, hatásuknak.

 

A számunkra már évek óta meggyőzően bizonyított termékeket kínáljuk (Stadelmann, Energy, Zöldvér termékek), hogy tapasztalatunkkal is hozzájáruljunk a magunk és mások EGÉSZségéhez.

 

 fMegosztás

Figyelem: Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, amelyek célja a normál étrend kiegészítése, nem alkalmazhatók változatos étrend helyettesítésére, és nem rendelkeznek gyógyszerészeti tulajdonságokkal. A honlapon található információk tájékoztató jellegűek, és nem helyettesítik az orvos tanácsát. Az oldalon bemutatott termékek nem betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgálnak. Betegség esetén vegye fel a kapcsolatot orvosával és kövesse az utasításokat!