Készlethiány Súly: 0.018 kg

CÉDRUSMAG LÁNCRA FŰZÖTT MEDÁL - ANASZTÁZIA

A cédrus magában hordozza a Szeretetet, és az Ön Szeretete mindent megváltoztat!
2 790 Ft
Egységár: 2 790 Ft/db
Készlethiány!

A cédrus magában hordozza a Szeretetet, és az Ön Szeretete mindent megváltoztat!

A cédrusfákról először az ősi druidák tettek említést – a híres papok egy csoportja, gyógyítók, akik a világot irányították. A régi időkben az emberek sokféleképpen használták a cédrust. Az egyiptomiak a fáraókat cédrusból készült szarkofágban temették el.

Az asszír cárok cédrusból készült amuletteket használtak, hogy más királyságok uralkodóit maguk mellé tudják állítani. A mai világban is hányszor előfordul, hogy azért érnek minket veszteségek, mert a családtagjainkat vagy az üzleti partnereinket nem tudjuk meggyőzni az igazunkról. Az asszír nők azért viseltek cédrus amulettet, hogy fel tudják hívni magukra a szeretett férfi figyelmét.

A Bibliában 42 alkalommal említik meg a cédrust, mint gyógyító, tisztító fát. Úgy tűnik, hogy nekünk és kortársainknak is szükségünk van a cédrusra. A nőknek azért van rá szükségük, hogy megszépítse az arcukat, az arcbőrüket és így elrabolhassák a férfi szívét. Az erősebbik nemnek azért van rá szüksége, hogy sikeresebb lehessen. Mindenki szeretne egészséges lenni. A cédrus különlegességet, szépséget és egészséget jelent!

Azok az emberek, akik folyamatosan magukon érzik a cédrus energiáját, nem ismerik a kimerültséget sem a mindennapi munkában, sem a szerelemben.

A természet arra teremtette a cédrust, hogy raktározza a kozmosz energiáját. Ennek a fának a kis szeletei képesek arra, hogy gyógyítsák és helyrehozzák a sérült aurát, védelmezzenek a sötét erőktől, amelyeknek a megjelenési formái például a korrupció, a rágalmazás, a veszteségek, stb….

A cédrus segít megszabadulni a kimerültségtől, enyhíti a stresszt. Megfigyelték, hogy azok az emberek, akik folyamatosan kapcsolatban állnak a cédrusfákkal (asztalosok, fafaragók), kiváló egészségnek örvendenek. Nincs kétség afelől, hogy ez azért van, mert nem csak magával a fával, de az energiaterével is kapcsolatban állnak.

A cédrus a tisztaság fája, a vele való kapcsolat hatására a pszichés és mentális problémák is csökkennek.

Az Ótestamentumban, a Leviták Könyvében (14.4), Isten arra tanítja az embereket, hogy hogyan fertőtlenítsék lakásaikat a cédrus segítségével. A lakások fertőtlenítésének nagy jelentősége van a böjtök idején is.

És még egy töredék a Bibliából: Salamon cár, az Ótestamentum szerint, cédrusfából építtetett templomot. Az értékes alapanyagért 20 várost adott cserébe. Amikor a templomot felszentelték, „csak kevés pap tudta felvenni a szolgálatot, egy felhő miatt”. Mi lehetett ez a felhő? Médiumok a „fény erejének” neveznék, a hívő emberek „jelnek” tekintenék. Mindegy hogyan nevezzük – tény az, hogy a cédrusfából különleges energiafelhő áradt ki.

A zengő cédrus medált úgy kell viselni, hogy folyamatos érintkezésben legyen a bőrrel.

Ha a cédrusmedál színe megváltozik, az azt jelenti, hogy elkezdett együtt dolgozni viselőjével. A színe változhat a zöldtől a sötétszürkéig. Viselőjének egészségi állapota is változni kezd; a betegség, a rosszkedv és a fájdalom is elszáll.

Engedje, hogy a cédrus dolgozhasson, árassza ki a szeretetet az emberek felé, minden felé, amit lát és érez!

Szállítás

Barion

GLS futár (bankkártyás előre fizetés)


Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül. Nem kötelező regisztrálni.

A termék súlya 0.02 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS futár (előre utalással)


Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!

A termék súlya 0.02 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Mexikóba Magyar Posta - elsőbbségi és ajánlott levél (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási díj: 4 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek