Figyelem! A december 17-ig beérkezett rendelések (és raktáron lévő termékek) esetében tudjuk garantálni a karácsony előtti kiszállítást!

BiOrganik termékek.

A BiOrganik cég a vegán, egészség- és környezettudatos életmód iránt érdeklődők, valamint az élelmiszer intoleranciával vagy allergiával rendelkezők igényeit igyekszik kielégíteni.
 
Magyarország első vegán elköteleződésű élelmiszer-, mosó- és tisztítószer-kereskedelmi cége. Egyik termékük sem tartalmaz semmilyen állati összetevőt, tejet, tojást és nem kapcsolódnak hozzájuk állatkísérletek.
 
Tisztán növényi ételek az egész családnak!

 

2 BiOrganik termék található.
 • BIORGANIK BIO KUKORICADARA

  BIORGANIK BIO KUKORICADARA

  BIORGANIK BIO KUKORICADARA 500 g   Felhasználása: kásához (“puliszka”), sűrítéshez, édességekhez. Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva! Száraz, hűvös helyen tartandó!   Összetevők: kukorica* *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból…

  510 Ft
  Egységár: 1 020 Ft/kg
  Max. rendelhető 2 db
 • BIORGANIK BIO PATTOGATNI VALÓ KUKORICA POPCORN, 500 g

  BIORGANIK BIO PATTOGATNI VALÓ KUKORICA POPCORN, 500 g

    BIORGANIK BIO PATTOGATNI VALÓ KUKORICA (POPCORN) 500 g   A pattogatni való kukorica lényeges élelmezési funkciót tölt be - hőt és energiát biztosít a szervezetnek A szénhidrát mellett a popcorn magas rosttartalommal rendelkezik és minden…

  695 Ft
  Egységár: 1 390 Ft/kg
  Max. rendelhető 7 db