Raktáron

ANITA MOORJANI: MEGHALTAM, HOGY ÖNMAGAMRA TALÁLJAK

Újdonság!
Anita Moorjani - "Utam a ráktól - a halál kapuján át…
2 300 Ft
Egységár: 2 300 Ft/db
Max. rendelhető 3 db

Anita Moorjani - "Utam a ráktól - a halál kapuján át - a valódi gyógyulásig."

 

Egy hagyománytisztelő hindu család gyermekeként Hongkongban felnevelkedett fiatal hölgynek sok belső konfliktust okozott az, hogy bár próbált a saját útján járni, de ugyanakkor igyekezett minden külső elvárásnak megfelelni. Félelmei, szorongásai addig gyötörték, hogy végül súlyos egészségügyi problémák alakultak ki nála. Mígnem egyszer csak a halál küszöbén állva rájött arra, hogy képes meggyógyítani önmagát, és hogy az univerzum olyan csodáknak a helye, amelyeket addig elképzelni sem tudott.
 
"Választhattam, hogy visszajövök-e vagy sem. Amikor rájöttem, hogy a mennyország egy állapot, nem egy hely, úgy döntöttem, visszatérek...
Tudtam, hogy ha a visszatérést választom, az orvosok a rák nyomát sem találják majd a testemben!
Hogyan lehetséges ez? Ekkor értettem meg, hogy a testem csupán a belső állapotom kifejeződése. A külső világ annak tükre, amit önmagunkkal kapcsolatban érzünk. Ha a belső önmagam tudatában van saját nagyszerűségének, a Mindenséghez való kapcsolódásának, a test visszatükrözi ezt, és gyorsan meggyógyul.

 

Anita Moorjani

 

Anita Moorjani különleges spirituális útja a rákkal folytatott négyéves küzdelemével kezdődött, amikor is a testét elborították a rosszindulatú daganatok. Az orvosok tehetetlenek voltak, már csak néhány órát jósoltak neki. A szervei sorra leálltak, amikor egyszer csak Anita egy különleges halálközeli élmény részesévé vált. Ezen a csodálatos utazáson felismerte saját lényének nagyszerűségét és betegsége valódi okát. Miután visszanyerte eszméletét, a teste bámulatos gyorsasággal felépült, az egészsége helyreállt, s néhány héten belül a rák legkisebb nyoma nélkül hagyhatta el a kórházat.
 
Anita története akkor érkezett el hozzám, amikor egyre fogékonyabbá váltam arra, hogy ezeket a döbbenetes felfoghatatlannak tűnő tanításokat befogadhassam. Ez a tanító akkor jelent meg az életemben, amikor már tudtam segíteni neki, hogy megjelentethesse Meghaltam, hogy önmagamra találjak című könyvét, később pedig az a megtiszteltetés ért, hogy én írhattam meg a könyv előszavát.
 
Anita személyesen fedezhette fel, hogy nincs elkülönülve Istentől, és hogy teljesen meggyógyult egy őt elgyengítő rákbetegségből, amely pedig már annyira előrehaladott állapotban volt, hogy csupán néhány órát jósoltak neki. Eddig senkinek sem sikerült túlélnie egy ennyire előrehaladott stádiumú rákot, Anita azonban mégis visszatért az életbe – a ráktól teljesen megszabadulva –, hogy továbbadhassa másoknak, amit halálközeli élménye során, öntudatlan, kómás állapotban megtanult.
 
Ámulattal szemlélem mindazt a kifinomult szinkronicitást, amely összedolgozott ehhez. És ismét bebizonyosodott, hogy amikor a tanítványok készen állnak, a tanítók és a tanítások egyszerre csak varázslatos módon megjelennek.

 

Dr. Wayne W. Dyer

 

És a végső következtetések melyeket Anita megértett különleges spirituális utazása során:

 

Mindegy ki vagy, hagyd, hogy önmagad legyél, és azt tedd magadévá, amitől élőnek érzed magad. A legjobb amit tehetünk, hogy úgy élünk, hogy az táplál és feltölt bennünket. Mind egyediek vagyunk, ezért senki sem képes általános szabályokat alkotni arról, mi a helyes számunkra.
Az életünk körülményeit illetően a legfontosabb meghatározó tényező az, hogy milyenek az ÖNMAGUNKKAL KAPCSOLATOS ÉRZÉSEINK. Önmagam feltétel nélküli szeretete hihetetlenül megemeli az energiaszintemet, és az univerzum is segít ebben, mivel az Egyetemes életerőtől elszakíthatatlan energialények vagyunk. Az, aki vagy, az univerzum teremtésének nagyszerű terméke. Minden egyes vonatkozásod tökéletes.
A legtöbb szenvedés abból fakad, ha "kevesebbnek" érezzük magunkat.
Nem vagy kevesebb senkinél!
TELJES VAGY!
 

Anita Moorjani

Szállítás

Barion

Házhozszállítás


Szállítási díj: 1 150 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Házhozszállítás utánvéttel


Szállítási díj: 1 650 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek