Súly: 0.231 kg

Anita Moorjani: Meghaltam, hogy Önmagamra találjak

"Utam a ráktól - a halál kapuján át - a valódi gyógyulásig."…
2 290 Ft
Egységár: 2 290 Ft/db
Max. rendelhető 2 db

"Utam a ráktól - a halál kapuján át - a valódi gyógyulásig." - Anita Moorjani

 

Egy hagyománytisztelő hindu család gyermekeként Hongkongban felnevelkedett fiatal hölgynek sok belső konfliktust okozott az, hogy bár próbált a saját útján járni, de ugyanakkor igyekezett minden külső elvárásnak megfelelni. Félelmei, szorongásai addig gyötörték, hogy végül súlyos egészségügyi problémák alakultak ki nála. Mígnem egyszer csak a halál küszöbén állva rájött arra, hogy képes meggyógyítani önmagát, és hogy az univerzum olyan csodáknak a helye, amelyeket addig elképzelni sem tudott.
 
"Választhattam, hogy visszajövök-e vagy sem. Amikor rájöttem, hogy a mennyország egy állapot, nem egy hely, úgy döntöttem, visszatérek...
Tudtam, hogy ha a visszatérést választom, az orvosok a rák nyomát sem találják majd a testemben!
Hogyan lehetséges ez? Ekkor értettem meg, hogy a testem csupán a belső állapotom kifejeződése. A külső világ annak tükre, amit önmagunkkal kapcsolatban érzünk. Ha a belső önmagam tudatában van saját nagyszerűségének, a Mindenséghez való kapcsolódásának, a test visszatükrözi ezt, és gyorsan meggyógyul.

 

Anita Moorjani

 

Anita Moorjani különleges spirituális útja a rákkal folytatott négyéves küzdelemével kezdődött, amikor is a testét elborították a rosszindulatú daganatok. Az orvosok tehetetlenek voltak, már csak néhány órát jósoltak neki. A szervei sorra leálltak, amikor egyszer csak Anita egy különleges halálközeli élmény részesévé vált. Ezen a csodálatos utazáson felismerte saját lényének nagyszerűségét és betegsége valódi okát. Miután visszanyerte eszméletét, a teste bámulatos gyorsasággal felépült, az egészsége helyreállt, s néhány héten belül a rák legkisebb nyoma nélkül hagyhatta el a kórházat.
 
Anita története akkor érkezett el hozzám, amikor egyre fogékonyabbá váltam arra, hogy ezeket a döbbenetes felfoghatatlannak tűnő tanításokat befogadhassam. Ez a tanító akkor jelent meg az életemben, amikor már tudtam segíteni neki, hogy megjelentethesse Meghaltam, hogy önmagamra találjak című könyvét, később pedig az a megtiszteltetés ért, hogy én írhattam meg a könyv előszavát.
 
Anita személyesen fedezhette fel, hogy nincs elkülönülve Istentől, és hogy teljesen meggyógyult egy őt elgyengítő rákbetegségből, amely pedig már annyira előrehaladott állapotban volt, hogy csupán néhány órát jósoltak neki. Eddig senkinek sem sikerült túlélnie egy ennyire előrehaladott stádiumú rákot, Anita azonban mégis visszatért az életbe – a ráktól teljesen megszabadulva –, hogy továbbadhassa másoknak, amit halálközeli élménye során, öntudatlan, kómás állapotban megtanult.
 
Ámulattal szemlélem mindazt a kifinomult szinkronicitást, amely összedolgozott ehhez. És ismét bebizonyosodott, hogy amikor a tanítványok készen állnak, a tanítók és a tanítások egyszerre csak varázslatos módon megjelennek.

 

Dr. Wayne W. Dyer

 

És a végső következtetések melyeket Anita megértett különleges spirituális utazása során:

 

Mindegy ki vagy, hagyd, hogy önmagad legyél, és azt tedd magadévá, amitől élőnek érzed magad. A legjobb amit tehetünk, hogy úgy élünk, hogy az táplál és feltölt bennünket. Mind egyediek vagyunk, ezért senki sem képes általános szabályokat alkotni arról, mi a helyes számunkra.
Az életünk körülményeit illetően a legfontosabb meghatározó tényező az, hogy milyenek az ÖNMAGUNKKAL KAPCSOLATOS ÉRZÉSEINK. Önmagam feltétel nélküli szeretete hihetetlenül megemeli az energiaszintemet, és az univerzum is segít ebben, mivel az Egyetemes életerőtől elszakíthatatlan energialények vagyunk. Az, aki vagy, az univerzum teremtésének nagyszerű terméke. Minden egyes vonatkozásod tökéletes. A legtöbb szenvedés abból fakad, ha "kevesebbnek" érezzük magunkat.
Nem vagy kevesebb senkinél!
TELJES VAGY!
 

Anita Moorjani

Könyv címe: Meghaltam, hogy önmagamra találjak - "Utam a ráktól - a halál kapuján át - a valódi gyógyulásig"
Szerző: Anita Moorjani
Nyelv: magyar
Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kft.
Súly: 230 gr
ISBN: 9789632911519
Borító: puhatáblás, ragasztókötött
Oldalak száma: 173
Kiadás éve: 2017

 

 

Szállítás

Barion

GLS futár (bankkártyás előre fizetés)


Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül. Nem kötelező regisztrálni.

A termék súlya 0.23 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS futár (előre utalással)


Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!

A termék súlya 0.23 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Mexikóba Magyar Posta - elsőbbségi és ajánlott levél (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási díj: 4 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek