Súly: 0.46 kg

A rák nem betegség - A rák egy túlélési mechanizmus - Andreas Moritz

ANDREAS MORITZ intuitív gyógyító, az ayurveda,…
7 380 Ft
Egységár: 7 380 Ft/db
Max. rendelhető 3 db

ANDREAS MORITZ intuitív gyógyító, az ayurveda, íriszdiagnosztika, shiatsu és a vibrációs terápia avatott szakértője és alkalmazója, író, művész.

 

Már 20 éves korára elvégezte az íriszdiagnosztikai és táplálkozástudományi tanulmányait. 1981-ben kezdte el tanulmányozni az ayurvedikus orvoslást Indiában majd 1991-ben Új-Zélandon végzett, mint képzett ayurvedikus gyógyító. Nem elégedett meg azzal, hogy csupán a betegségek tüneteit kezelje, ehelyett annak szentelte az életét, hogy a betegségek mélyen gyökerező okait megértse, és azokat orvosolja.


Ennek a holisztikus szemléletmódnak köszönhetően döbbenetes sikereket ért el halálos betegségek kapcsán, olyan esetekben, ahol a hagyományos orvoslás már tanácstalan volt.

 

1988 óta a japán shiatsu nevű gyógymódot gyakorolja, amely mély bepillantást adott számára az emberi test energiarendszerébe.

Ezen felül 8 éven át tanulmányozta a tudatot és annak fontos szerepét a gyógyítás területén.


1998-ban Egyesült Államokban költözött, ahol részt vett egy olyan új, innovatív gyógyító módszer, az Ener-Chi-Art kifejlesztésében, amely a krónikus betegségek okait mélyrehatóan kutatja.

 

A Rák NEM Betegség című 2011-ben kiadott könyve, megismerteti az olvasóval a rák - mint túlélési mechanizmus - rejtett értelmét, megmutatja hogyan gyógyítsa meg annak okait és hogyan legyen egészségesebb, mint valaha!

 

A provokáló cím mögött a szerző egy a köztudattal teljesen ellentétes felfogást mutat be a rákról. Ha megértjük testünk működését, felismerjük annak mondanivalóját, akkor ráeszmélhetünk, mennyire hibásan is gondolkodtunk e tekintetben ezidáig. Testünk, mely a létezésünket szolgálja nem az ellenségünk, hanem a barátunk és a legfőbb célja, hogy életben tartson bennünket. A rák kialakulása pusztán csak egy ellehetetlenült belső állapotnak a jelzése: egy segélykiáltás a változtatásra!

Ebből a könyvből megtudhatjuk, hogy mire van szüksége szervezetünknek a teljes és végleges gyógyuláshoz, milyen okok vezetnek a rák kialakulásához és legfőképpen azt, hogy hogyan kerülhetjük el!


A könyv fejezetről fejezetre haladva egyre mélyebb belátást enged a rák megjelenésének lényünk minden szintjét érintő összefüggéseibe, ugyanakkor gyakorlati segítséget és útmutatást ad önmagunk meggyógyításának természetes és szelíd módjához.

 

Fontos, hogy tudatossá tegyük: a rák nem betegség, hanem egy túlélési mechanizmus, amely akkor kerül előtérbe, ha minden más védekező mechanizmus csődöt mondott.

 

Andreas Moritz


Andreas Moritz további könyvei előkészület alatt állnak. Bízunk benne, szintén hasznos olvasmánynak bizonyulnak majd.

Hiszünk benne, hogy egészségünk - odafigyeléssel, felkészültséggel és hajlandósággal - akár még öregkorunkban is fenntartható, mérgekkel és vegyszerekkel teli világunk ellenére is. Természetes létállapotunknak kell maradni a jó testi közérzetnek, a frissességnek, a rugalmasságnak, az életvidámságnak és az örömteliségnek.

Ehhez kívánunk Mindenkinek sok sikert és tartalmas, boldog Életet”!
 
(A fordító)

 

Könyv címe: A rák nem betegség - A rák egy túlélési mechanizmus
Szerző: ANDREAS MORITZ
Kiadó:
Hórusz Kiadó
Kiadás éve: 2022.
Nyelv: magyar
Oldalak száma:
344
Borító: puhatáblás, ragasztókötött
Súly: 460 gr
ISBN: 978-615-61-1566-9

 

Szállítás

Barion

GLS futár (bankkártyás előre fizetés)


Bankkártyával/hitelkártyával történő azonnali fizetés a Barion biztonságos online fizetési felületén keresztül. Nem kötelező regisztrálni.

A termék súlya 0.46 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS futár (előre utalással)


Átutalásos elektronikus előre fizetés. FIGYELEM! Kérjük, hogy az utalást csak a díjbekérő levél megérkezését követően kezdeményezze!

A termék súlya 0.46 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Mexikóba Magyar Posta - elsőbbségi és ajánlott levél (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási díj: 4 600 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek