A Zöldportéka Bio Webáruház termékeiről


Hogy miket találhatsz meg nálunk a Zöldportéka webáruházban?


Grazie Natural újrahasznosított papír termékek, Schüssler, Argital natúrkozmetikumok, Cleaneco, Sodasan, MosóMami öko tisztítószerek.

Hogy csak néhányat említsünk a Zöldportéka webáruház termékei közül.

 

 

Minden olyan termék, ami számunkra közel 10 éve bizonyít.
Fontos számunkra, hogy környzettudatos legyen, de használható.
Ismerd meg termékeinket, próbáld ki!


* * * w w w . zoldporteka . h u * * *

Grazie Natural öko újrapapír termékek

Grazie öko papír termékek


100%-ban újrahasznosított Tetra Pak ital és élelmiszer dobozokból készülő újrapapír termékek, nem vágtak ki fákat értük!!!

A Grazie Natural öko papírtermékek különleges, környezetbarát gyártási technológiával készülnek, Tetra Pak dobozok 100%-os újrahasznosításával. Ennek a különleges gyártási folyamatnak eredményeképpen a Grazie Natural újrapapír termékek teljesen megegyező minőségűek a hagyományos, elsődleges nyersanyagból készült papírtermékekkel.

A Grazie Natural újrahasznosított papír jellegzetes pezsgő-barna színe a Tetra Pak dobozok fehérítetlen rostjainak köszönhető, ami a fa természetes színéből ered. Ezek a rostok teszik lehetővé hogy a papírok erősek, ellenállóak és egyben puhák legyenek.

EU Ecolabel minősítésű öko papírtermékek.* * * w w w . zoldporteka . h u * * *


Vajon lehet vegyszermentesen ápolni, óvni testünket és környezetünket? A válaszunk, IGEN!
Sőt ebben az esetben sem kell alkut kötnünk. Blue Berry, Biola, Dentomin mind-mind magyar termékek.

Mosni, mosogatni, takarítani környezettudatosan is lehet. Sőt, hatékonyan is! Próbáld ki a MosóMami, Bio Natural, Cleaneco termékeket. Nem fogsz bennük csalódni.


Öko mosó- és tisztítószerek

AlmaWin - Sodasan - Cleaneco - EcoNut és egyéb öko mosó- és tisztítószerek


 

Öko mosó- és tisztítószerek, amelyeket az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítottak elő. Csomagolásuk újrahasznosítható anyagból készült, a gyártás folyamatának középpontjában pedig a környezettudatosság és a környezetvédelem, valamint a gazdaságos kiszerelés áll. Amelyek előállítása nem környezetszennyező és felhasználás után károsanyag-mentesen lebomlanak a környezetben.

Ha lehet úgy előállítani tisztítószereket, hogy nem terheljük a környezetünket sem előállításakor, sem felhasználás után, akkor miért ne a kedvezőbb alternatívát választanánk. Tegyük meg magunkért, a családunkért, a környezetünkért, a bolygóért. Hálásak lesznek érte!* * * w w w . zoldporteka . h u * * *

Natúrkozmetikumok, szépségápolás


A hatékony szépségápolás nemcsak a külsőnkre vonatkozik, hanem az átfogó, külső és belső tisztaság együttes meglétére, mert ahogy mondani szokták, a szépség belülről fakad.

Ehhez nyújtanak segítséget a természetes, tiszta natúrkozmetikumok, amelyek nem terhelik felesleges összetevőkkel, adalékanyagokkal a szervezetet, ezáltal támogatva a belső tisztulási folyamatokat, amely a hatékony szépségápolás egyik elengedhetetlen feltétele.

A Zöldportéka webáruházban igyekszünk olyan termékeket forgalmazni, amelyek megfelelnek ezeknek a feltételeknek és ugyanakkor hatékony, minőségi termékek.

Nézz szét és válogass kedvedre natúrkozmetikumaink között. Próbáld ki termékeinket, hogy saját magad is meggyőződhess az eredményről.

Natúrkozmetikumok, szépségápolás, Argital


És, hogy ezt egy fokkal még magasabb szintre emelhessük, ajánljuk figyelmedbe a WellStar cég Imune alga kapszuláját, amely átfogóan támogatja a sejtszintű tisztítást, táplálást, és egyben a sejtvédelmet.

A szervezet méregtelenítésével segíti a bőr szépségének a megőrzését, továbbá táplálja azt, és a hozzá napi rendszerességgel fogyasztott kellő mennyiségű tiszta ivóvíz egyben támogatja testünk és bőrünk hidratáltságának a megóvását is.


WellStar Imune alga termékek

WellStar Imune algaA német WellStar cég algái lassan 13 éve érhetők el Európában, közel 10 éve Magyarországon. Az Imune zöld alga kapszula egy olyan természetes étrend-kiegészítő, mely a helytelen táplálkozásból és tápanyaghiányból adódó problémák ellen, a szervezet általános egészségének megőrzése érdekében fogyasztandó. Bio tápértéke tízszerese is lehet egyes kontinenseken elterjedt haszonnövényeknek.

Egy termék, 4-féle alga, 4 000 hatóanyag, ráadásul természetes, felszívódása 90% feletti, és épp olyan arányban találhatók meg benne az értékes hatóanyagok, ahogy arra a szervezetünknek szüksége van. Itt a természet évmilliárdok óta bizonyító valós megoldása, bárki számára elérhető áron.

A Zöldportéka webáruház a WellStar hivatalos partnereként forgalmazza Magyarországon a német WellStar cég termékeit, ami garanciaként szolgál a termék eredetére, szavatosságára és kedvező árára vonatkozóan.


* * * w w w . zoldporteka . h u * * *

Természetes illóolajok, illatgyertyák

BlueBerry természetes illóolajokAz aromaterápia, vagyis az illóolajok felhasználása egészségmegőrzés céljából ősi hagyomány. Az illóolaj aromák hatással vannak az érzelmekre, a hangulatra, közérzetünkre. Az orron és a bőrön keresztül fejtik ki jótékony hatásukat.

Az általunk forgalmazott illóolajok kiváló minőségű természetes illóolajok, hozzáadott oldószereket, tartósítót nem tartalmaznak. Kizárólag a természet adta aromákat használták fel, ezért a bennük foglalt előnyöket is 100%-ban tartalmazzák. Nem csak csodálatos illatukat élvezhetjük, hanem testünket, lelkünket kényeztetve fejtik ki igazán jótékony hatásukat. Ez természetesen csak a 100%-os tisztaságú illóolajokkal lehetséges!

Webáruházunkban párologtatáshoz aromalámpát és hideg párologtatót egyaránt kínálunk. A hideg párologtató esetében nyílt láng használata nélkül is élvezhetjük az aromák jótékony hatását. Próbáljuk ki bátran az illóolajokat és támogassuk vele családunk egészségét!

 

* * * w w w . zoldporteka . h u * * *

 

Webáruházunkban megtalálhatók továbbá:

Dr Organic, Schüssler, Stadelmann, BlueBerry natúrkozmetikumok,
Herbatint hajfestékek, Biola, Argital, Logona, szépségápolási termékek,
szappanok, tusfürdők, izzadásgátló dezodorok, fogkrémek
(teafaolaj, she vaj, kecsketej, méhviasz, agyag összetevőkkel).

AlmaWin, MosóMami, EcoNut, BioNatural, Pure, SODASAN, Cleaneco
öko mosó- és tisztítószerek
(mosó dió, citromsav, aktív oxigénes fehérítő felhasználásával).

The Bridge rizsitalok, GreenMark Organic, Barco kókuszolaj, BiOrganic, Naturgold
BIO élelmiszerek,
a sütés-főzés hozzávalói (Parajdi só, nádcukor, élesztő, szódabikarbóna).

Valamint nagyszerű könyvek
(Joe Vitale: Hoponoponó, Vonzásfaktor, Spirituális marketing, Mabel Katz,
Anita Moorjani, Juhász Zsolt szerzők könyvei)

és gyönyörű, egyedi ékszerek, különleges Shamballa karkötők széles választékban.BIO élelmiszerek kókuszolaj - rizsital - nádcukor és Parajdi só


Webáruházunkban 10 000 Ft összegű vásárlás felett ingyenes kiszállítást vállalunk.


Válogass kedvedre 0-24 óra között bármikor a Zöldportéka bio webáruházban:

 

Látogass el a Zöldportéka Facebook oldalára
ahol többek között a legfrissebb akciókról, aktualitásokról is tájékozódhatsz.

(Facebook regisztráció nem szükséges hozzá)

 

 

© 2018 - 2019 Zöldportéka - "Minden ami tiszta, minden ami zöld"